Categorieën

Wol & garen / Durable - Colourful

Filter

0
Onbeperkt

In de jaren '70 waren de Durable boeken met haak- en breipatronen en het bijbehorende, ongebleekte Durable haakkatoen al ongekend populair. Pannenlappen, spreien, gordijnen en tafelkleden; met het haakkatoen werd alles gemaakt. Nog steeds wordt dit, van oorsprong oer-Hollandse garen, veel gebruikt. Durable is een product van en geleverd door G Brouwer & Zn.

Vernieuwd
In de loop der jaren is de collectie Durable uitgebreid met nieuwe garens en kleuren zoals de minibolletjes Borduur- Haakkatoen, Durable Coral en meer recent de Norwool, Norwool Plus en het kleurrijke Colourful. Begin 2017 is het Durable Coral kleurenpalet uitgebreid samen met de nieuwe garens Durable Cosy, Cosy fine en Glam. Het logo is vernieuwd, de wikkels zijn strak, fris en stijlvol vormgegeven. De bekende kwaliteit blijft onovertroffen. Dit al ruim 80 jaar! De Durable continuing colour story gaat door en er zullen nieuwe garens en kleuren ontwikkeld worden.

Durable Colourful
Colourful is een dun garen met kleurverloop gemaakt van 50% acryl en 50% katoen. Een bol van 200 gram heeft een looplengte van 800 meter. Advies voor naalddikte is 2,5 tot 3,5 mm. Colourful is verkrijgbaar in 15 verschillende kleurcombinaties, van heel kleurrijk tot meer rustieke combinaties. Met 1 bol haakt u een sjaal of omslagdoek. U kunt van dit garen een prachtig patroon vinden op de website van Durable.Weergave:


Bezig met laden...
Coloufull - 5000
shopping_basket
search

Coloufull - 5000

€ 19,50 p/stuk

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.